Zakelijke lease

Leasen via uw bedrijf

Schuiling ondersteunt u in het verzorgen van de mobiliteit van u en uw medewerkers, zowel voor de bedrijfsauto's als de representatieve personenauto's.

Dat kan Schuiling lease door een auto uit onze voorraad aan te bieden, en als de gewenste auto daar niet tussen staat kunnen we deze voor u vinden. Doordat we werken met jong gebruikte auto's kunnen we aantrekkelijke voorwaarden bieden voor luxe uitgevoerde auto's.

Het leasecontract van Schuiling bevat altijd de volgende onderdelen:
Afschrijving en rente, onderhoud en reparatie, vervanging van banden, vervangend vervoer (langer dan 24 uur), Allrisk verzekering (eigen risico 350 euro), wegenbelasting en pechhulp.
U hoeft dus alleen nog de brandstof te betalen. Dat is pas zorgeloos auto rijden.

Benieuwd naar een offerte afgestemd op uw persoonlijke wensen? Voor een auto uit onze voorraad of zoekt u een specifieke auto? Neem dan contact op met lease@schuiling-driel.nl of onze contactgegevens.

Direct naar ons lease-aanbod
  • Ruim 60 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • Reparatie en onderhoud alle merken

Contactgegevens

Nieuwe website online!

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Voortaan is ons aanbod overzichtelijker gepresenteerd. De jonge gebruikte auto's bieden we ook in lease aan, dat kan via uw bedrijf of als privé-lease.

 

Een auto gevonden? Of benieuwd naar de volgende stappen?

Lease van Schuiling