Onderhoud

Met preventief onderhoud aan uw auto blijft uw auto veilig en kunt u deze langer blijven gebruiken.

Autobedrijf Schuiling is een universeel ABA Bovag bedrijf. Al ruim 60 jaar onderhouden en repareren wij motorvoertuigen. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in het vak. Ons bedrijf is uitgerust met een moderne werkplaats, voorzien van alle moderne apparatuur. Onze deskundige medewerkers volgen regelmatig vervolgcursussen zodat zij van de modernste autotechnieken op de hoogte blijven.

  • Ruim 60 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • Reparatie en onderhoud alle merken

Contactgegevens

Nieuwe website online!

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Voortaan is ons aanbod overzichtelijker gepresenteerd. De jonge gebruikte auto's bieden we ook in lease aan, dat kan via uw bedrijf of als privé-lease.

 

Wij kunnen alle onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw auto uitvoeren. Onze kennis en kwaliteit gaat van bedrijfswagens tot personenauto's, met alle soorten brandstoffen inclusief hybride en electrische auto's. 

Die kennis en kwaliteit garandeert u de juiste zorg aan uw auto. Dat wordt ook bevestigd doordat wij ook voor vele leasemaatschappijen onderhoud en reparatie mogen uitvoeren.

Maak een afspraak